1.what is the text talking about? 2.is there direction information to save?of there ia,show it!
3.is there any information in the direction part to use? of there,is show it!
4.how much the sodium ia based on the text?
5.is there any information on the content part? what is it?

TOLONG BANTU DIJAWAB YANG JAGO BAHASA INGGRIS!

PLIS JANGAN NGASAL!​

  • Yayanurhayati
    jawab soal saya
Iklan
Iklan

Pertanyaan:

1. what is the text talking about?

2.is there direction information to save?of there ia,show it!

3.is there any information in the direction part to use? of there,is show it!

4.how much the sodium ia based on the text?

5.is there any information on the content part? what is it?

Jawaban:

1. The text is talking about a fruit smoothie.

2. Yes, according to the label you must keep in refrigerated and it is perishable.

3. There is no direction on how to use.

4. There are 15 mg of sodium according to the label.

5. The contents of the drink are plum puree, orange juice, apple juice, banana puree, dark sweet cherry puree, pink guava puree, vitamin e, blackberry extract, calcium citrate, heicus extract.

Semoga membantu!!

  • ssaripah62450
    thank you very much!!
  • lylrie
    No problem!! Happy to help!! <3

Iklan
Iklan
Jawaban:

1. The text is talking about a fruit smoothie.

2. Yes, according to the label you must keep in refrigerated and it is perishable.

3. There is no direction on how to use.

4. There are 15 mg of sodium according to the label.

5. The contents of the drink are plum puree, orange juice, apple juice, banana puree, dark sweet cherry puree, pink guava puree, vitamin e, blackberry extract, calcium citrate, heicus extract.


——————————————————————

Maaf kalau salah
Iklan
Iklan

Pertanyaan baru di B. inggris

What is the language feature of the text, give the example!​
susun lah kalimat ini dengan benar!!!A. almas: saya ingin pergi ke toko untuk membeli gula dan kejuB. rio: maafkan aku, kamu tidak dapat mendengar sua … ramu karena hujanC.Rio: Aku tidak bisa mendengar suaramu, almasD.Almas : Saya lihat saya akan mengambilnyaF.almas : rio tolong bawakan aku payung, nanti hujan derasG.Rio: ini kamuH. rio : bye bye, mau kemanaI. Almas : Terima kasih banyak saudara-saudarakuJ.almas : sudahlahk.rio: Hati-hatiNgasalll Riportt!!​
TOLONG JAWAB YANG BENAR &amp; TEPAT YA KAK, NANTI AKU FOLLOW!​
tolong jawab, jangan ngasal, kalau gk tau jgn dijawabbuat yg tau aja​
buatlah 5 kalimat dari WH Question​
tolong bikin kalimat dari vocabulary di atas soalnya sekarang mau di kumpulin pake bahasa Indonesia aja bikin kalimat nya ​
translate bahasa inggris ke bahasa Indonesia dong di atas sekarang juga mau di kumpulin ​
tolong dong soalnya⬇️ ada di gambar juga kok-Make 5 centences using us -MAke 5 into qustion sentencessaya gak bisa bahasa Inggris jadi tolong di bantu … ya ​
1. 2. 3. 4. 5. When..... ...... born ? In 1966. My birthday is ............. June. When is..... ? It's the ...... How old ...... Fourteen. 1. a) you w … ere b) c) d) 3. a) the your b) the yours your yours c) d) were you are you you are 5. a) shall you be b) will you be ..... December. .... this year? 2. a) in b) on c) at d) of 4. a) third b) three c) third of d) three of c) you are d) have you O PAR 1. 2. 3. 4. 8. 5.​
jawab pertanyaan di atas plis untuk bahasa inggris sekarang harus di kumpulin tapi yg bener jawaban nya​